Image
de Giorno garderobe in wenge met gebronsde details, Vonder door Wolterinck
Image
GIORNO COLLECTIE

De Giorno collectie, een ontwerp van Wolterinck voor Vonder, laat de balans zien tussen schoonheid en functionaliteit en is het resultaat van vele jaren ervaring en goed luisteren naar de wensen van klanten. De slaapkamer en de dressing vormen een belangrijk plek en verdienen aandacht en oog voor detail. De collectie is dan ook ontworpen om een gevoel van luxe en welbevinden te creëren op deze bijzondere en intieme plek in huis. Een plek om dierbare spullen op te bergen en ook te tonen. En een plek om je terug te trekken. Uitgevoerd met bijzondere materialen, zoals leer, brons en brons getint glas. Een kaptafel en spiegels maken onderdeel uit van de dressing, evenals hoge presentatie kasten. De dressing is geheel naar eigen wens in te delen en wordt op maat gemaakt. In de showroom van Vonder wordt deze gepresenteerd in een door Wolterinck ontworpen ruimte.

BEKIJK DE GIORNO COLLECTIE
Image
de Giorno garderobe in wenge met gebronsde details, Vonder door Wolterinck
Image
de Giorno garderobe in wenge met gebronsde details, Vonder door Wolterinck
Image
Image
Image

HOUTSOORTEN & AFWERKINGEN
ONTWERPGEDACHTE

De Giorno collectie is uitgevoerd in wenge hout, in combinatie met gebronsd houten ladenkasten en elementen in brons, leer en glas. Zo kennen de lobby kasten een ombouw in brons met achterwanden van brons getint glas. Het gebruik van stoer leer en zacht linnen geeft de ruimte een warme en persoonlijke uitstraling. Andere houtsoorten en afwerkingen zijn mogelijk naar keuze.

Wolterinck: "De slaapkamer en de dressing zijn belangrijke plekken in huis en verdienen aandacht en oog voor detail. De collectie is dan ook ontworpen om een gevoel van luxe en welbevinden te creëren op deze bijzondere en intieme plek in huis. Een plek om dierbare spullen op te bergen en ook te tonen. En een plek om je terug te trekken."

BEKIJK MEER COLLECTIES VAN VONDER

Het klassieke interieur teruggebracht tot haar pure vorm.

Vrijstaande keuken op pootjes.

Thuiskomen in een sfeer van ingetogen luxe.

Robuuste bouw met uitzonderlijke materialen.

Ruimte voor verbeelding.

Met het vierkant als basis.

Het klassieke landhuis.