Image
Presentatie en werkplaats


Vonderweg 23
7468 DC Enter
+31547381818
info@vonder.nl

openingstijden:
ma t/m vr 9- 17.00
advies op afspraak

Route naar Vonder

Stuur een bericht aan Vonder voor het stellen van een vraag, het maken van een afspraak, samenwerken of het opvragen van advies en informatie.

Image
Image
persoonlijk advies

Zodra je spreekt over een interieur dat geheel op maat gemaakt wordt, is er een maximale vrijheid in creativiteit. Een indeling geheel naar eigen wens geeft het huis persoonlijke sfeer en comfort. Het houtwerk op maat biedt de bewoner vanzelfsprekende en functionele ruimte. Materialen en kleuren kunnen bijvoorbeeld worden afgestemd op de architectuur of op persoonlijke kunstwerken en meubelstukken. Het onderscheid ligt in de aandacht en het wederzijds vertrouwen. In het vak van exclusieve interieurbouw vormt dit de basis voor het onderlinge gesprek met de klant. Wat zich vertaalt in het ontwerp. De verhoudingen, het consequent doorvoeren van detailleringen, het voelen van sfeer en keuze van de materialen, komen in nauwe samenwerking tot stand.

HOE GAAN WE TE WERK?

Na het eerste contact nodigen we de klant graag uit voor een kennismaking en rondleiding in de showroom te Enter. In deze inspiratievolle omgeving wordt een indruk geboden van sfeer en kwaliteit. Er zijn voorbeelden te bekijken van interieurs, houtsoorten en talloze afwerkingen. We bespreken graag de mogelijkheden van ieder project. Ter plekke kan er een schets gemaakt worden van de bestaande en de gewenste situatie. Op basis van meegebrachte tekeningen en plattegronden kan veelal een geschatte prijs meegegeven worden. Bij interesse wordt het project nader in kaart gebracht en volgt een offerte. De architect of aannemer wordt meestal in het proces betrokken. Vonder voorziet in bouwtekeningen, wat deze partijen kan ontzorgen. Na wederzijds akkoord en afhankelijk van de omvang van het project, volgen er verdere afspraken.

LUXE INTERIEURBOUW

Vonder kan meedenken vanaf het begin, als sparringpartner in de vormgeving met een uitgebreide kennis van techniek en afwerking. In de modern geoutilleerde meubelmakerij gaan traditioneel vakwerk en technische innovatie hand in hand. Architecten en ontwerpers vinden een partner om ook complexe projecten perfect uit te voeren. Zo kan er snel gewerkt worden voor grootschalige architectuur projecten, terwijl de houtverbindingen en de afwerking van het hout op ambachtelijke wijze geschieden. De meubelmakers bouwen een proef montage van het eindproduct in de fabriek en dragen daarmee zorg voor een snelle plaatsing door de Vonder monteurs op locatie.