Image
Image
Leerwerkplek of stageplaats industrieel lakspuiter

Maak je graag mooie dingen? Werk je graag met hoogwaardige houtsoorten in een omgeving waar alles draait om uitstekend vakwerk? Dan biedt Vonder je een bijzondere uitdaging. Voor onze afdeling lakafwerking/spuiterij hebben wij per direct een stage-/leerwerkplek beschikbaar voor een enthousiaste leerling meubelspuiter.

Tijdens de stage/het leerwerktraject leer je het uitdagende en afwisselende vak van meubelspuiter. Van de verschillende houtnerf-behandelingen tot het beitsen, inwassen, lakspuiten, politoeren en verwerken van metaallak. Je krijgt de beste begeleiding van onze specialisten op gebied van meubelspuiten. Ook schilders die willen omscholen naar industrieel lakspuiter zijn welkom om te solliciteren.

  • Je werkt graag in een team van vakmensen
  • Je bent nauwkeurig en gemotiveerd, hebt oog voor detail
  • Je hebt plezier in het maken van bijzondere producten en zo een bijdrage te leveren aan het hele proces
  • Ben je enthousiast en gedreven dan pas je vast en zeker bij ons team 
     
  • Je wordt optimaal begeleid in je ontwikkeling en krijgt ruimte jezelf te ontwikkelen
  • Je vindt bij Vonder alle facetten van het spuitersvak, door de grote afwisseling van opdrachten word je dan ook telkens opnieuw uitgedaagd
  • Een creatieve werkomgeving
  • De werkplaats, het hart van het bedrijf, is ruim, licht en uitgerust met de meest hoogwaardige machines. Innovatie en ambacht gaan hier hand in hand.

Naast het werk is er regelmatig tijd voor een gezellig potje biljart of darts in ons eigen Vondercafé.

Interesse? Stuur dan je sollicitatie naar  Anneke Lammertink: a.lammertink@vonder.nl  
Of bel voor meer informatie: 0547-381818

VONDER is gespecialiseerd in het ambachtelijk en innovatief, op maat vervaardigen van exclusieve interieurs voor met name de particuliere markt. We zijn werkzaam op de nationale en ook de internationale markt. Met ons team zorgen we voor het gehele traject van ontwerp tot realisatie en gaan we voor het mooiste resultaat.

BEKIJK ANDERE VACATURES BIJ VONDER