NL / EN
  • Vonder werkplaats, spuiterij
  • werkplaats Vonder Enter
  • werkplaats Vonder Enter
  • werkplaats Vonder Enter
  • Spuiterij Vonder Enter

Aanpak

Meubelmakerij

Vonder is op de eerste plaats meubelmakerij. Met ambachtelijk vakmanschap maken we voor opdrachtgevers interieur oplossingen, complete interieurs, keukens, kasten, deuren en paneling. Wij pakken uw project aan met plezier, aandacht, inventiviteit en alle know-how die in de jaren is opgedaan over interieur, design, hout en de mogelijke afwerkingen van het hout. Als opdrachtgever staat u in deze aanpak centraal.

Betrokkenheid vanaf het begin

Als u denkt aan een samenwerking nodigen wij u het liefst uit om kennis te maken in onze werkplaats/showroom te Enter. Beschikbaar beeldmateriaal, tekeningen, situatieschetsen en maten van uw project vragen wij u graag mee te nemen. Ook als uw project documentatie nog in de bierviltjes fase zit is dat geen probleem. In onze showroom kunt u onze collecties zien, maar bovenal de materialen en verschillende afwerkingen zien én voelen.

Van voorstel tot plaatsing

Na een inventarisatie van uw wensen maken we aan de hand van uw documentatie en ons gesprek een prijsindicatie. Als u zich in dit of een eventueel aangepast voorstel kunt vinden wordt de uiteindelijke opdracht door Vonder op uw lokatie ingemeten. We nemen dan eventueel monsters mee om de juiste afwerking en kleur te bepalen. Daarna leggen we de definitieve tekeningen ter goedkeuring aan u voor, waarna uw verstrekte opdracht in onze werkplaats gemaakt wordt en op lokatie door Vonder monteurs wordt geplaatst. Zie ook gerealiseerde projecten

Click to go up